MEET THE CHEF!
28-05-2021

4 jaar geleden zou ik voor een half jaar naar Ameland gaan om daar een zomerseizoen bij Beachclub The Sunset te werken (uiteindelijk is dat een beetje uit de hand gelopen). Ik ben begonnen als zelfstandig werkend kok en doordat het werk steeds leuker werd en mijn collega’s vrienden werden ben ik er nog steeds. Beachclub The Sunset is een bijzondere plek om te werken door de bruiloften, feesten, vergaderingen en een leuke menukaart! Na het zomerseizoen heb ik besloten om te blijven. Ik heb toen de kans gekregen om chef-kok te worden bij Proeflokaal Rixt, die kans was altijd al een droom van mij geweest. Ik heb dat 2 jaar met plezier gedaan en heb er super veel geleerd, ook heb ik de kans gekregen om mijn leermeester diploma te halen met dank aan onze werkgever. Ruim 4 jaar later ben ik de keuken van Van Heeckeren Grandcafé gaan leiden. Ik heb zoveel nieuwe mensen leren kennen met allemaal een andere visie op de horeca. In het hoogseizoen komen er zoveel mensen uit verschillende steden. Er is geen dag hetzelfde en je hebt er altijd wel aanspraak mee! Na vele jaren, ervaring en nieuwe vrienden verder, kijk ik terug op een mooie tijd die we voorlopig nog wel even doorzetten!

Je weet wat ze zeggen. Oude liefde roest nooit. Inmiddels ben ik weer te vinden in de keuken van The Sunset. Dit keer niet als zelfstandig werkend kok, maar als chef!

RESERVEREN