Beachclub The Sunset

Amelands Beetje Blond

Amelander bier, ontstaan op Ameland en ontwikkeld door liefhebbers. Een heerlijk blond biertje, zacht en fris van smaak. Je proeft gewoon de zomerse avonden op het strand van Ameland. En waar je ‘m ook drinkt, je drinkt ‘m op z’n Amelands. Amelands Beetje Blond bier wordt lokaal verbouwd en gebrouwen hier in het waddengebied. We wilden het bier niet alleen een authentieke smaak meegeven, maar er ook een echte eyecatcher van maken. Daarom heeft Visit Wadden ervoor gezorgd dat we mooiste plekken en belevenissen op het eiland kunnen vermelden op de blikken.

Deze ervaringen mogen niet ontbreken op jouw Amelander bucketlist. Je vindt ze allemaal op deze pagina. En de blikken zelf? Die zijn verkrijgbaar bij Van Heeckeren Hotel & Van Heeckeen Grandcafé, Proeflokaal Rixt, Nobel, de Amelander Bierbrouwerij én daarnaast staan ze natuurlijk op de menukaart van Beachclub The Sunset.

Proeven?

Proef Amelands Beetje blond bij Heeckeren Hotel & Van Heeckeen Grandcafé, Proeflokaal Rixt, The Sunset, Nobel, de Amelander Bierbrouwerij.

Partners

Amelands Beetje Blond is een samenwerking tussen Van Heeckeren Ameland, Visit Wadden, Amelander Bierbrouwerij en Brouwerij Dockum.

Cadeaupakket

Het beste souvenir voor het thuisfront! Te verkrijgen bij slijterij Nobel in Ballum en bij slijterij De Jong in Nes.